11.02.2019.

18:30

Foto:

Vesti

BOLEST MOZGA! Trifunović poziva da na sledeći protest svi donesu VEŠALA i tako poručio šta mogu da urade ako Đilas i on dođu na vlast!

Trifunović je otišao još jedan korak dalje u svojim "genijalnim" političkim potezima kao lider PSG, pa je predložio da svi učesnici narednog protesta donesu vešala.

Podsetimo, ovo nije prvi put da Đilasova bulumenta željna vlasti, poziva na nasilje, pa je jasno šta možemo očekivati ako se oni dočepaju vlasti. U celoj priči Trifunović se nada da će kao Đilasov verni potrčko, ovajditi.

Posle ovog poteza, jasno je i šta ostali građani mogu da očekuju od Saveza za Srbiju: nasilje i bezidejnost, a u momentima Sergejeve inspiracije, mogu da provlače kanap kroz par čvorova i prave vešala.

Više nema sumnje da Đilas, Jeremić, Obradović i Trifunović žele obračun sa svim političkim neistomišljenicima. To je ta njihova "demokratija".

Informer

TRIFUNOVIĆ DOKAZAO DA JE LUD K'O KONJ! Krivi mu vaterpolisti što su ih ustaše linčovale! MRZI SRBE IZ DNA DUŠE!

 

SUBNOR PORUČIO TRIFUNOVIĆU: Glumče, ne prizivajte bune i zlo! Ne udarajte na Srbiju, jer ona je uvek znala da se odbrani od rušitelja i mrzitelja!

Tagovi: