12.02.2019.

15:42

Foto:

Vesti

MITROVIĆ OPLEO PO ĐILASU: Nikada on nije razumeo da POLITIKA 'KUPUJEM-PRODAJEM' neće mobilisati građane da PRODAJU SVOJU BUDUĆNOST ZA DVE ŠNICLE I TRI PIVA!

- Nikada Đilas nije razumeo da politika "kupujem-prodajem" neće mobilisati građane da prodaju svoju budućnost za dve šnicle i tri piva, i to zato što znaju da bi ih Điki već sutra odigrao kozaračkim kolom na sred Beograda za samo 500 hektara evra! - napisao je Mitrović na svom Tviter nalogu. 

Podsećamo, građane Srbije razljutile su fotografije Dragana Đilasa iz jednog od najskupljih restorana u Londonu, koji je nagrađen i Mišelinovom zvezdom, u koji je otišao odmah posle potpisivanja takozvanog opozicionog "Sporazuma s narodom". 

(FOTO) POSLE PROPASTI "SPORAZUMA S NARODOM", ZBRISAO U LONDON DA SE BAHATI! Đilas pravi nove biznis dilove u jednom od NAJLUKSUZNIJIH RESTORANA NA SVETU!

Đilas je dakle, nakon što je petnaest minuta "ispozirao" sa narodom, otišao da sklapa ugovore po londonskim restoranima i da se u njima baškari za pare koje je "zaradio" dok je bio na vlasti.

Tagovi: