14.02.2019.

22:37

Foto:

Vesti

SANDULOVIĆ PROVALIO JEREMIĆA: Vuk je proneverio 20 miliona dolara IZ CRNOG FONDA DEMOKRATSKE STRANKE!

Sandulović je na svom Fejsbuk profilu objavio komentar u kom je žestoko isprozivao sve lidere SZS. Tako je, između ostalog, izneo podatak da je pokojni šef Biroa za koordinaciju službi bezbednosti Miodrag Miki Rakić teretio Jeremića da je proneverio 20 miliona zelenih novčanica iz "crnog fonda" Demokratske stranke!?

"Vuk Jeremić, komunistički kadar, izbačen iz DS zbog raznoraznih mahinacija. Miki Rakić ga je optužio da je proneverio 20.000.000 dolara crnog fonda DS. Uništio Srbiju potpisivanjem svega što mu je bilo dato i naređeno. Kupio stranku i nazvao je Narodna stranka", napisao je Sandulović, koji je istom prilikom izneo niz optužbi i na račun Borisa Tadića, Borka Stefanovića i Dragana Đilasa.

Sandulović: Miki Rakić ga provalio

Miki Rakić ga je optužio da je proneverio 20.000.000 dolara crnog fonda DS
 

Jeremić se nije oglašavao ovim povodom. Na drugoj strani, poslanik SNS u republičkom parlamentu Aleksandar Marković navodi za Informer da Jeremić i deluje kao neko ko bi proneverio veliki novac.

- Poznato je da on ne voli da daje odgovore na pitanja o poreklu novca. Nikad nije dao odgovore po kom osnovu je dobijao ogromne količine novca iz inostranstva i šta je uradio sa tim parama. Podsetimo se, i Đilas je ne tako davno optuživao Jeremića za bahato trošenje državnog novca, dok je boravio u Njujorku. Od takve ekipe ništa ne treba da čudi - zaključuje Marković.

Vuk sebi već dodelio mesto šefa diplomatije

Sandulović je pre dve nedelje na protestima opozicije predočio da lideri SZS već dele sebi funkcije, iako su još u "debeloj" opoziciji.

- Koliko sam čuo, Đilas je sebi već odredio da bude predsednik države, da Jeremić bude ministar inostranih poslova, a da Boško Obradović bude premijer - poručio je Sandulović, što nije demantovao niko od pomenutih političara.

(VIDEO) NIJE ON VUK, ON JE DŽUKELA! Lider narodne stranke Jeremić, svim Srbima PLJUNUO U LICE!

Tagovi: