18.02.2019.

16:32

Foto:

Vesti

ĐURIĆ: Jeremić mora da se SAMODISKVALIFIKUJE iz politike!

Direktor Kancelarije za KiM kaže da Vuk Jeremić nije politički čist i da zato "sanja" čistke i vešala, ali, ističe Ðuricj, Srbija nikada neće biti Jeremićevo i Ðilasovo čistilište, iz koga bi da nastave da "čiste" narodne pare, kao što su to radili do 2012. godine. 

- Da li Jeremić, koji danas pokušava da još jednom građanima proda rog za sveću i iznova ih žedne prevede preko vode, namerava da istim tim građanima objasni zašto se luksuzirao po najskupljim svetskim hotelima i rasipao novac poreskih obveznika u vreme kada je Srbija grcala u dugovima? - pita Ðurić u saopštenju. 

Kada Jeremić govori o poreklu novca, najpre bi, smatra Ðurić, trebalo da objasni čime je zaslužio milione Patrika Hoa i izdašne svote od Katara, i čime je finansirao jednu od najskupljih političkih kampanja u istoriji Srbije. 

Srpska napredna stranka, a pre svih njen predsednik Aleksandar Vučić, nemaju šta da kriju od građana i uvek smo spremni da sve svoje finansijske bilanse stavimo na uvid javnosti, kaže Ðurić i dodaje:

- Tako nešto ni Jeremić, ni njegov tajkunski drugar Ðilas nikada nisu uradili, niti će ikada biti spremni da urade, jer sve što imaju stekli su baveći se politikom, a stekli su milione evra. 

Dakle, Jeremić bi povratak u svet poštenih ljudi, ako je zaista rešio da se rehabilituje, trebalo da otpočne lustracijom samoga sebe", zaključuje Marko Ðurić.

Tagovi: