20.02.2019.

09:03

Foto:

Vesti

BAGRA NE BIRA SREDSTVA! Bolesna kampanja, napadaju Vučića jer se SLIKAO S DETETOM!

Njihova teza da se Vučić slikao s dečakom u cilju kampanje, toliko je bolesna da o njoj ne treba ni trošiti reči. Ali, istine radi, otkrivamo vam šta to mrzitelji namerno prećutkuju!

Naime, oni neće i ne žele da znaju, iako je tome svedočilo nekoliko novinarskih ekipa, uključujući i reportere Informera, da je predsednik Vučić pristao da se fotografiše sa malim Zlatanom posle višestrukih molbi njegove majke! Ona je, to svi prisutni mogu da potvrde, najmanje tri puta molila predsednika Vučića da napravi fotografiju sa njenim sinom.

(FOTO) UPOZNAO SAM ZLATANA, MALOG HEROJA I HRABROG BORCA! Vučić posetio mališane koji se leče od najtežih malignih obolenja!

Ali, ova istina ne odgovara hejterima i žutoj bagri, pa je zato i prećutkuju. Kao što prećutkuju i jednu još važniju činjenicu. U vreme njihove vlasti Institut za majku i dete bio je ruina, prava ruševina, u koju godinama ni dinar nije ulagan. A od promene vlasti 2012. godine, odnossno od prve Vučićeve vlade, u Institut je uloženo 400 miliona diinara, a u narednom periodu za renoviranje i osavremenjavanje obezbeđeno je čak 20 miliona evra!  

Samo što to mrziteljima, očigledno, nije ni najmanje važno. Treba pljunuti Vučića po svaku cenu, pa čak i preko bolesne dece! E to je bolest. Ali mentalna. Kojoj izgleda nema leka!

Tagovi: