25.02.2019.

16:44

Foto:

Vesti

SRPSKA LISTA: Đilas, Jeremić i Obradović postali deo vlade Kosova, a Haradinaj "1 od 5 miliona"!

"Odlukom da na mesto ministra poljoprivrede imenuje nesvršenu studentkinju književnosti kojoj je to prvo radno mesto, i koja nema nikakav legitimitet u srpskom narodu, niti partija iz koje dolazi, Ramuš Haradinaj je potvrdio da su njegove izjave u kojima govori da poštuje srpski narod na KiM samo laž. Između njega i svih drugih političkih lidera kosovskih Albanaca nema razlika kada treba poniziti Srbe.

Zato je Srpska lista jedina opoziciona partija u Prištini čijih devet poslanika ima jasan zadatak, a to je rušenje ove vlasti u Prištini.

ĐURIĆ: Haradinajev ministar poljoprivrede ne predstavlja Srbe!

Srpska lista javno se ograđuje od Dijane Živić kao predstavnika srpskog naroda. Naši članovi neće sarađivati sa njom, jer na funkciju nije došla voljom birača i srpskog naroda već odlukom Ramuša Haradinaja i njegovim dogovorom sa opozicijom u Beogradu.

Nakon serije jednostranih poteza uperenih protiv Srba, Haradinaj je još jednom pokazao svoje lice, ali ne samo on već i predvodnici opozicije u Beogradu Đilas, Jeremić i Obradović koji mogu da objave pristupanje Haradinaja kao novog člana "1 od 5 miliona".

Današnjom odlukom o imenovanju Dijane Živić za ministra poljoprivrede, Savez za Srbiju i njihov pokret "1 od 5 miliona" postali su deo Vlade Kosova i kabineta Ramuša Haradinaja, a Ramuš Haradinaj je i zvanično postao "1 od 5 miliona".

Dijana Živić iz Samostalne liberalne stranke, čiji članovi učestvuju u protestima Saveza za Srbiju na Kosovu i Metohiji i deluju protiv državne politike, danas je i zvanično postala spona između Đilasa, Jeremića, Obradovića i Haradinaja".

Tagovi: