27.02.2019.

15:51

Foto:

Vesti

SVI MOJI PUTEVI VODE KA SRBIJI! Kancelarija za mlade Vračara organizuje tribinu - gost ARNO GUJON!


Tribina će biti održana u četvrtak 28.02.2019. godine sa početkom od 19 časova u Svečanoj sali GO Vračar, u Njegoševoj 77.

Arno Gujon, mladi Francuz, koji je odlikovan najvišim priznanjima za svoj humanitarni rad i ljubav koju iskazuje prema našem narodu, a posebno Kosovu i Metohiji, podeliće sa mladima sa Vračara i Beograda svoju životnu priču, izazove sa kojima se susretao, kao i podsetiti na one vrline koje uvek moramo baštiniti.

Svi mladi sa Vračara koji se prijave putem linka kzmvracar.rs/besplatnaknjiga/ dobiće besplatno Gujonovu novu knjigu, koja svedoči o drami srpskog naroda na Kosovu i Metohiji.

Autor opisuje Srbiju onakvu kakvu je vidi stranac koji je sopstvenu sudbinu povezao sa sudbinom Srba, tako što se, iz ljubavi prema ovoj zemlji, sa suprugom Ivanom nastanio u Beogradu. „Svi moji putevi vode ka Srbiji“ – istovremeno je i moralni stav Arnoa Gujona, dirljiv iskaz vere u humane vrednosti i dobrotu, svedočanstvo o rešenosti da se u vreme velikih iskušenja bude na strani nevinih stradalnika.

Arno Gujon Francuz, koji je odlikovan najvišim priznanjima za svoj humanitarni rad i ljubav koju iskazuje prema našem narodu, jedan je od najvećih mladih humanitaraca.

Tagovi: