01.03.2019.

09:27

Foto:

Vesti

(FOTO DOKAZ) KUKU, PA ONI JEDNI DRUGE DŽEPARE! Nikola Kojo i Jelena Anasonović u epizodi KO ĆE DA UZME PARE OD PROTESTA!

Naime, u takozvanoj srpskoj opoziciji, šatro ujedinjenoj oko Đilasovog Saveza za Srbiju, vodi se pravi rat oko toga ko polaže pravo na naziv protesta #1od5miliona!

Glavni "pucači" u tom ratu, odnosno oni koji misle da će se lako obogatiti od protesta su "nezavisna studentkinja" Jelena Anasonović, saradnica američkih špjuna u Srbiji i bivši kandidat za odbornika na izbornoj listi Dragana Đilasa na beogradskim izborima, i tajkunski glumac i još jedan od političara u pokušaju Nikola Kojo.

Anasonovićka je, naime, registrovala Udruženje građana #1 od 5miliona, verujući valjda da će pomoću njega uspeti da dobije donacije od svih onih struktura, pre svega sa Zapada, koji podržavaju proteste. 

Informer

Međutim, to izgleda ne odgovara Nikoli Koju, koji bi takođe da zavuće prste u pekmez, pa je 27. februara podneo zahtev za registraciju žiga #1 od 5 miliona! U zahtevu za individuaalnim žigom navode se sve moguće  situacije iz kojih se pomoću ovog naziva mogu zaraditi pare!

Informer

I neka onda neko kaže da oni misle na dobrobit naroda Srbije?! Ili samo na svoje guzice! 

Tagovi: