02.03.2019.

23:15

Foto:

Vesti

SKANDAL NA PROTESTIMA U TOPOLI! Milojko Pantić se u ime Đilasa odriče Kosova!

Pantić je tako na skupu u Topoli u četvrtak uveče pred nekoliko desetina okupljenih rekao da je "izmišljotina kako su Kosovo i Metohija deo Srbije".

- Kosovo i Metohija nisu srce i duša Srbije, to je lažna nacionalistička izmišljotina - odvalio je Pantić, dodajući kako je Srbija kriva za raspad Jugoslavije (!?):

- Srbija je zapalila ratni požar, uništila Jugoslaviju, a zatim dozvolila da je zbog Kosova bombarduju saveznici iz oba svetska rata - nastavio je Pantić u istom maniru. On je rekao i da su haški optuženici izrodi srpskog naroda zbog čijih su zločina Srbi izjednačeni sa ustaškim zločincima!?!

Bolje da pročita nešto

Bilo bi mu bolje da pročita nešto i da se informiše o onome o čemu govori, a ne da zamenjuje teze

Miloš Vučević

Potpredsednik SNS Miloš Vučević kaže da je nastup Milojka Pantića u Topoli šizofren i da pokazuje koliku mržnju on gaji prema sopstvenom narodu i državi.

- Bilo bi mu bolje da pročita nešto i da se informiše o onome o čemu govori na protestima, a ne da na najgori mogući način pravi zamenu teza - ističe Vučević, koji kaže da bi Pantiću bilo najpametnije da ode u Jasenovac i pokloni se pred žrtvama stravičnog ustaškog genocida:

- Trebalo bi da se pomoli u tišini i da čuje zaglušujuću tišinu nekoliko stotina hiljada nevinih srpskih, jevrejskih i romskih žrtva - poručuje Vučević.

NOVI ISPAD LIDERA PSG! Sergej prostački vređao novosadske studente!

Tagovi: