04.03.2019.

15:35

Foto:

Vesti

DRAGANE, VEŽI SVOJU DŽUKELU! Mlada Vojvodina oštro osudila skandalozni govor Sergeja Trifunovića u Novom Sadu!


- Ne laje kera sela radi, nego sebe radi! Možda Sergej laje, ali zna se ko drži povodac. Tajkuni se isto ponašaju bilo da su formalno na vlasti ili u opoziciji - napisali su predstavnici Mlade Vojvodine na Instagramu uz fotografiju plakata "DRAGANE VEŽI SVOJU DŽUKELU" koji su postavili ispred sedišta Saveza za Srbiju u Beogradu.

A post shared by Mlada Vojvodina (@mladavojvodina) on Mar 4, 2019 at 5:42am PST

Podsetimo, Sergej Trifunović se na protestu opozicije u petak u Novom Sadu razbesno zbog malog malim broja studenata u Univerzitetskom kampusu koji su došli da se poklone ”njegovoj ekselenciji” i učestvuju u protestu, a zatim se obrušio na studente koji su mirno večerali u menzi.

SERGEJ NAZVAO ČANKA KRMKOM! Lider PSG napravio seriju skandala na protestu u Novom Sadu!

Došao je sa megafonom u ruci do prozora menze, a zatim urlao u megafon i govorio najogavnije rečenice studentima koji su ga iskulirali.

Međutim, ni to mu nije bilo dosta, pa je na centralnom delu protestu, ispred Srpskog narodnog pozorišta, žestoko isprozivao Nenada Čanka i njegove pristalice, a članovi Čankove stranke LSV i Vojvođanske partije su zbog toga napustili protest. Čanka je nazvao čak i krmkom.

- A kada ih srušimo sa vlasti, slede i lustracija i kastracija i ispitivanje porekla imovine – obećao je Trifunović.

Tagovi: