08.03.2019.

08:29

Foto:

Vesti

RASPAD DVERI ZBOG SzS! Nogo zvanično isključen, zove Boška na TV duel, POBUNA TEK POČELA!

Kao razlog za ovu odluku navode da je Nogo "kontinuirano delovao suprotno odlukama najviših organa porketa čime je grubo prekrsio statut", a čime su objasnili to sto je na potrestima dela opozicije u Beogradu organizovao nošenje vešala.

Nogo je najavio da će pravdu potraziti na sudu i da će se boriti, kako kaze, protiv grupice ljudi oko Boška Obradovića koji su uzurpirali Dveri.

On za Politiku kaže da je odluka protivpravna i da će to sigurno dokazati. Obradovića je pozvao na televizijski duel kako bi svi mogli da utvrde ko je u pravu kada je reč o politici Dveri.

List navodi da je član Predsednistva Dveri i poslanik Zoran Radojičić uputio u sredu pismo članovima pokreta u kome tvrdi da je Nogo protivpravno izbačen iz Dveri i da je svedok da je falsifikovan disciplinski postupak koji je navodno pokrenut 11. februara.

Informer

On kaže i da je ideje i vrednosti Dveri napustila interesna grupa unutar pokreta, da je u poslednjih godinu dana sve "metastaziralo", a da su Dveri danas "na ivici nestanka".

Radojičić smatra i da je korak u izdaji izvornog programa Dveri ulazak u Savez za Srbiju, sa onima, kako kaže, koji su odgovrni za uništavanje države, kriminal i izdaju, a sa kojima nemaju ni dodirnih programskih tačaka.

- Ovo nije privatna stranka Boška Obradovića, Marije Janjušević, Slobodana Dimovića, Jugoslava Kiprijanovića i klike poslušnika i interešdžija - rekao je Radojicić i dodao da su stranci potrebni izbori.

Kaže i da se u pokretu ćuti i o finansijskim malverzacijama i ozbiljnom kriminalu, prenosi Politika.

Tagovi: