08.03.2019.

19:50

Foto:

Vesti

JEREMIĆ PRIŽELJKUJE REPRIZU MARTOVSKOG POGROMA! Ðurić: Lažima relativizuje opasnost iz Prištine!

Ðurić kaže da Jeremić "najnebuloznijim lažima" pokušava da prikrije svoje belosvetske marifetluke i mućke, kao i bogaćenje na račun građana Srbije, rugajući se i pravdajući svoje bogatstvo time što je član bordova investicionih fondova, saopšteno je iz SNS.

- Jeremić, naime, tvrdi da Beograd i Priština u dosluhu i u tajnosti pripremaju nekakav sporazum i da dijalog nije mrtav, odnosno da su sav bes i pretnje albanskih separatista u našoj južnoj pokrajini tek šarada i predstava za javnost - rekao je Ðurić.

On ističe da Jeremić na taj način u neposrednu opasnost pre svega dovodi Srbe na Kosovu i Metohiji, poručujući im da ih zapravo niko ne ugrožava i da su sasvim bezbedni, jer je ludilo Prištine odglumljeno. 

- Takva politička drskost i neodgovornost je bez presedana, ali ništa se drugo i ne može očekivati od čoveka koji je bez trunke savesti i Srbima na Kosovu i Metohiji i Srbiji u prošlosti naneo toliko štete i zla - ukazao je Ðurić. 

On kaže i da Jeremić na ovaj način svojim mentorima poručuje šta bi on radio ukoliko bi bio doveden na vlast mimo volje građana Srbije, jer samo tome i može da se nada.

- On izgleda priželjkuje reprizu martovskog pogroma koji je 2004. godine spokojno posmatrao pušeći tompuse.

Reprizu neće gledati, jer Srbija i predsednik Aleksandar Vučić to neće dozvoliti", poručio je Ðurić.

Tagovi: