11.03.2019.

10:40

Foto:

Vesti

D. J. VUČIĆEVIĆ: Tajkun Đilas slao bagere na romsku decu, a mene optužuje za rasizam?! ODBI, BRE, BANDO ŽUTA LOPOVSKA!

Zloupotrebljavajući moju nesrećnu verbalnu konstrukciju koju sam izrekao gostujući prošle srede na Pinku, a zbog koje sam se odmah, iste sekunde, izvinio, Đilas je naložio svojima da me optuže za rasizam i navodnu netrpeljivost prema Romima - kaže Vučićević i dodaje:

- On, Đilas koji je, sećamo se svi, slao bagere na romsku decu koja su živela tamo gde je tajkun Mišković hteo da zida stambene zgrade, on koji je tim činom navukao na Srbiju kritiku cele Evrope, on će mene da optuži za rasizam i fašizam zbog dve nesrećne reči!?! Da nije strašno bedno bilo bi strašno smešno!

Elem, predsednik Romske partije Srđan Šajn proteklog vikenda mi je poslao pismo u kome me je optužio za fašizam (!?!). Odmah sam mu odgovorio na to pismo, izvinio mu se, objasnio da ne može biti ni govora da sam rasista i da mrzim Rome. On je odmah odgovorio i prihvatio moje izvinjenje (pogledajte tekstove dole). Ali, prljavu kampanju nastavio je da vodi. Najverovatnije po nalogu tajkuna Đilasa. 

Neka im služi na čast.

P.S. Razgovarao sam jutros i sa Dejanom Vlajkovićem, generalnim sekretarom Romskog nacionalnog saveta. Objasnio sam mu sve i uputio izvinjenje zbog nesrećne konstrukcije. Hvala mu na razumevanju.

POGLEDAJTE PISMO SRĐANA ŠAJNA UPUĆENO DRAGANU J. VUČIĆEVIĆU I NJIHOVU KOMPLETNU PREPISKU:

Informer

Informer

Informer

Informer

Informer

POGLEDAJTE ŠTA JE TAČNO VUČIĆEVIĆ REKAO NA TV PINK OD 28:25

Tagovi: