13.03.2019.

19:33

Foto:

Vesti

POSLANIK DVERI ZORAN RADOJIČIĆ OPTUŽIO SVOG LIDERA: Boško preko Dveri otima državne pare?!

Radojičić je u mejlu poslatom partijskim saborcima, u koji je Informer imao uvid, otkrio da Obradović i nekolicina njegovih najbližih i najodanijih saradnika potkradaju i Dveri i državu Srbiju.

"Ćutimo i na finansijske malverzacije i ozbiljan kriminal u koji smo uvučeni bez našeg znanja. Finansije Dveri se kriju i od države i od članova i funkcionera stranke. Jedan izveštaj se šalje unutrašnjoj strukturi, drugi državi, a treći, onaj stvarni, poznat je samo nekolicini ljudi. Niko od nas ne zna stvarne tokove novca, a brojni saborci su uvučeni u kriminal ili na pravdi Boga provlačeni kroz blato u medijima i saslušavani u policiji. I niko za to ne odgovara. Niti sam bio upoznat sa finansijskim tokovima Dveri, niti želim da se moje ime dovodi u vezu sa kriminalom i krađom sredstava iz budžeta, niti želim da ćutim o tome... Moramo to isterati. Gde je novac i ko je potkradao i budžet države, ali i Dveri? Moramo isterati to na čistac jer time pokazujemo da smo drugačiji od ostalih i da nismo još jedni u nizu koji su u politiku ušli radi ličnog interesa", napisao je Radojičić i direktno označio krivce za ovakvo kriminalno delovanje:

Informer

Radojičić je ukazao i da je Srđan Nogo nezakonito smenjen i isključen iz Dveri jer je bio "predvodnik suprotstavljanja kriminalu i promeni autentične politike".
"Lično sam bio svedok da je Nogo ukazivao na nepravilnosti i da je zahtevao odgovornost i otklanjanje brojnih loših stvari. On je ta pitanja hteo da pokrene na predstojećim izborima u Dverima 'i da Sabor reši sve. To mu nije dozvoljeno montiranim disciplinskim postupkom", naveo je Radojičić i dodao da će i on, poput Noga, podneti prijave protiv odgovornih za urušavanje i kriminalizaciju Dveri.

"O trošenju novca diskreciono je odlučivalo par ljudi, u prvom redu Boško Obradović, Slobodan Dimović i Jugoslav Kiprijanović. Sa delom tog novca su kupovani ljudi i stvarana je interesna kasta u Dverima, koja je i najveći kancer pokreta."

Radojičić u nastavku dopisa zaključuje da mora da se formira nepristrasna komisija koja bi ispitala sve odluke organa Dveri.

"Ta komisija bi otklonila i sankcionisala falsifikate, ispitala finansijske tokove i odlučivala o svim disciplinskim prijavama i protiv Noga (vidite okvir), ali i protiv Obradovića, Kiprijanovića, Dimovića, Marije Janjušević i svih drugih", konstatovao je Radojičić.

Boško Obradović i ostali prozvani juče se nisu oglašavali.

(FOTO) BOŠKO SE PRODAO ZA ŠAKU DOLARA! Još jedan bivši član Dveri potvrdio TUŽAN KRAJ ovog pokreta!

Tagovi: