17.03.2019.

17:39

Foto:

Vesti

ŠIPTARI POZVALI KOSOVSKE SRBE DA SE ODREKNU VUČIĆA! Haradinajev savetnik u koordinaciji sa liderima opozicije Đilasom i Obradovićem

Kako piše kosovski Lajme.net, savetnik kosovskog premijera Ramuša Haradinaja Halil Matoši pozvao je kosovske Srbe da se odreknu predsednika Srbije Aleksandra Vučića i to ni manje ni više nego baš na godišnjicu pogroma.

Matoši je povodom nasilnih protesta opozicije u Beogradu i najave kosovskih Srba da će doći u Beograd da podrže Vučića objavio na svom Fejsbuk nalogu da je to nastavak Miloševićeve politike.

- Njegovi vapaji Srbima sa KiM da ga spasavaju dokazali su prvo njegov neuspeh da uspostavi demokratiju u Srbiji, i drugo, ekstremnu instrumentalizaciju kosovskih Srba - napisao je on na svom Fejsbuku.

- Kosovski Srbi moraju da kažu ne Vučiću!? Pozivi Vučića kosovskim Srbima da odu u Beograd u svoju odbranu u borbi protiv opozicije su nastavak Miloševićeve politike - napisao je Matoši.

Jedini problem je što Matoši očigledno nije dobro razumeo o čemu se radi.

On nije shvatio da su kosovski Srbi sami najavili da idu u Beograd i pruže podršku predsedniku Vučiću, nakon nasilnih pokušaja pristalica Đilasove opozicije da uđe u Predsedništvo Srbije.

Verovatno mu lideri opozicije Dragan Đilas i Boško Obradović nisu najbolje objasnili situaciju.

UHAPŠENI HULIGANI SA MOTORNOM TESTEROM! Privedeno još osoba zbog napada na policajce

Tagovi: