26.03.2019.

23:13

Foto:

Vesti

VUČEVIĆ: Ako bude izbora ove godine, ONI ĆE BITI U JUNU!

- Na odluku o  izborima će uticati nekoliko važnih političkih činjenica, kao što su na primer pregovori sa Prištinom, napredak reformi u društvu, dolazak stranih investitora ili stanje građanskih protesta , kao i priprema političke platforme za razgovor sa koalicionim partnerima.Kada bi gledali usko stranačke interese, mi bi te izbore već održali i izmerili koliko je poverenje naroda u politiku koju vodimo, ali mi se time nismo rukovodili. Za nas su važni državni i nacionalni interesi - rekao je Vučević za Radio-televiziju Vojvodine.

Vučević je istakao i da su izborni uslovi apsolutno identični kao što su bili i da su neopravdane kritike kako mediji nisu otvoreni za sve.

 - Ne omalovažavam proteste, ali zahtevi za formiranjem neke tehničke vlade koja bi za godinu dana pripremila teren za fer izbore, su neozbiljni. Kome Vučić da preda vlast, kakva bi to tehnička vlada bila , koji bi eksperti u njoj sedeli, ko bi ih predlagao i slično. Pa gde je tu izborni rezultat i volja naroda - zapitao se vioski funkcioner SNS i prvi čovek Novog Sada.

Tagovi: