29.03.2019.

12:41

Foto:

Vesti

(VIDEO) ŠEŠELJ OTKRIO NA TV PINK: Evo ko stoji iza protesta u Srbiji, ko je Đilasov kum i KO JE U STVARI NAPRAVIO DVERI!

- Strani su prsti umešani u ove mitinge, to je sigurno. To se sve vrti oko britanske i američke ambasade. Videli smo da se njihove diplomate polujavno sastaju sa poluliderima ovih demonstracija, a videli smo i da zapadne sile još nisu našle poželjnog lidera prozapadne opozicije i da ne smatraju dugoročnim rešenjem Đilasa, Obradovića i Jeremića. Uostalom, sva trojica su veoma kompromitovana - istakao je Šešelj.

 - Ne sumnjam da ima stranog faktora, a to nalazim u činjenici sličnosti između demonstracija u Beogradu i Podgorici i njihovih istih zahteva - rekao je Ostojić i dodao da "kada znamo šta je uslov i zahtevi SzS, a kada znamo i ko je Mlađa Đorđević, njegovu biografiju i njegove veze, ne bih se iznenadio da je reč o istim snagama".

Prema Ostojićevim rečima, Mlađa Đorđević je Đilasov kum, koji ima nevladinu organizaciju.

- Zna se ko je napravio Dveri - naglasio je Ostojić, na štA je Šešelj prokomentarisao: - Mislio sam da je to Koštunicino maslo, Koštunica je bar finansirao Dveri.

Na sve to Ostojić se samo cinično nasmejao.

POGLEDAJTE KOMPLETNO GOSTOVANJE ŠEŠELJA I OSTOJIĆA NA TV PINK:

Tagovi: