29.03.2019.

18:00

Foto:

Vesti

OSUDE STIŽU SA SVIH STRANA Ponašanje Šabića je komunikacijski eksremno i krajnje neodgovorno!

Međutim, ovaj tvit je i dalje ostavio sumnju u javnosti šta se zapravo dogodilo i da li je uopšte fizički napadnut ili je reč o drugačijoj vrsti incidenta.

Nešto detaljniji opis događaja, Šabić je dao tek jutros u novom tvitu gde je napisao da ga je neko otpozadi sapleo na ulici i da je on glavom udario u trotoar. Ipak, po njegovim rečima ovo nije bio napad, već slučaj.


(VIDEO) ĐILASOVCI TRI PUTA UHVAĆENI U ISTOJ LAŽI! Pa kolko glup moraš da budeš za to!

U razgovoru za "Talas", Nikola Parun ističe da je komunikacijski ekstremno neodgovorno postupanje Rodoljuba Šabića s obzirom na kontekst današnjih društvenih dešavanja u kojem su ljudi vrlo osetljivi na svako nasilje, pogotovo kada je ono usmereno ka ljudima koji otvoreno kritikuju vlast.

"Kada je objavio tvit, Šabić je trebalo preciznije da kaže detalje ili nekome drugom da kaže šta se desilo kako bi javnost bila upoznata jer on je ipak javna ličnost. Šabić je dužan i odgovoran da upozna javnost šta se tačno desilo, da li se sam sapleo ili ga je neko drugi sapleo."

Dalje, Parun ističe da je "takav način Šabićeve komunikacije i štetan jer će naredni put kada neko bude napadnut, javnost imati manje poverenja da se to zaista i desilo. Ovo važi uz pretpostavku da ga sinoć niko nije napao."

Tagovi: