03.04.2019.

19:24

Foto:

Vesti

SRPSKA OPOZICIJA SVE LUĐA I OPASNIJA! ŠIPTARSKA POSLA! Đilas i Boško šalju žene i decu da napadnu Pink!

Lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas i Boško Obradović došli su na monstruoznu ideju da u subotu, na protestu ispred zgrade TV Pink, u prve redove ispred demonstranata isture malu decu sa njihovim majkama! Plan im je da se tako zaštićeni decom i ženama dokopaju studija i prekinu program!

Ovu informaciju, osim izvora Informera, potvrdio je i vlasnik Pinka Željko Mitrović, koji je na Tviteru upozorio šefove opozicije da im podli plan neće proći. Manir isturanja žena i dece u prve redove nije viđen na ovim prostorima još od šiptarskih demonstracija na Kosovu devedesetih godina. Kasnije su i zločinci iz OVK u svojim akcijama često koristili žene i decu kao živi štit!

Dve bitange

Željko Mitrović upozorio je juče Đilasa i Obradovića da i ne pokušavaju da nasilno upadnu u Pink kao što su pre tri nedelje uradili na RTS.

"Dosetile se ove dve bitange da Đilasov lopovluk i Boškićevo prebijanje mojih novinarki zakamufliraju u subotu ispred Pinka ženama i decom u prvom redu! Za žene i decu biće i cveće i posluženje i 'zvezdice' ('Pinkove zvezdice'), a za ove dve kukavičke vucibatine samo poruka: Brate, ja vam nisam Bujke", napisao je Mitrović na Tviteru.

I DEA BI DA BRANI PINK 

Željko Mitrović je posetio voditeljku TV Pink Deu Đurđević u bolnici, gde se ona oporavlja posle teške saobraćajne nesreće u kojoj je zamalo ostala bez ruke.

"Moja Deica je sve bolje i bolje i uskoro se vraća na posao. Jedva je ubedih da ne dolazi u subotu da brani Pink! Ljubav naša", napisao je Željko uz fotografiju koju je objavio na Tviteru.

I dok se Đilas i Obradović juče ovim povodom nisu oglašavali, poslanik SNS Aleksandar Marković kaže da celu tu idiotariju sa protestom ispred zgrade Pinka vidi kao posledicu toga što je Boško Obradović preuzeo glavnu komandu nad opozicijom i protestima.

- To je još jedan u nizu očajničkih poteza koje vuku ne bi li izazivali incidente. TV Pink je privatna televizija i ne mogu a da se ne zapitam šta je sledeće?! Hoće li svakome ko ne misli kao Đilas i Boško dolaziti ispred posla ili stana da protestuju? Iskreno se nadam da će se predomisliti, jer država neće tolerisati nikakve incidente i nasilje. Koliko god se trudili da izazovu haos, neće im to poći za rukom - primećuje Marković.

Ne podnosi istinu

Konačno, direktorka Studija B Ivana Vučićević kaže da je od Đilasa više ništa ne čudi.

- Prvo su Đilas, Jeremić i Obradović nahuškali mlade ljude da divljaju na RTS, a onda podvili repove i pobegli. Sada bi, kao prave kukavice, da ispred Pinka stave žene i decu, kako bi se skrivali iza njih, dok na televiziju bacaju kamenje ili nešto gore. Da li je to ideja? - pita se Vučićevićeva i dodaje da su mediji u Srbiji danas, u odnosu na Đilasovo vreme, primer slobode:

- Đilas to ne može da podnese. Spremnost na nasilje, pretnje gašenjem televizija i oduzimanjem frekvencija i pretnje hapšenjem urednika i vlasnika medija jeste upozorenje svim građanima kako će izgledati Srbija ako Đilas ostvari svoj naum. Na njegovu žalost, taj film neće gledati - zaključuje ona.

Tagovi: