10.04.2019.

10:33

Foto:

Vesti

(VIDEO) ZA PRISTOJNU I MODERNU SRBIJU: Skup "Stop nasilju" 11. aprila u Novom Sadu!

Kako je danas rekao član Predsedništva Srpske napredne stranke Igor Mirović, na skupu će, pored Aleksandra Vučića, govoriti i predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić.

- Biće to prilika da građani kojima je u srcu Republika Srbija, koji podržavaju rezultate Vlade Srbije i predsednika Srbije, da se okupe na trgu u Novom Sadu, sa kojeg želimo da pošaljemo jasnu poruku celokupnoj javnosti i pokažemo sve rezultate koji su postignuti. Jer, imamo šta da pokažemo. Da pošaljemo poruku da ne podržavamo politiku nasilja i agresije, da nismo rušitelji ove zemlje i da oni koji svakodnevno u gradovima Srbije promovišu nasilje i agresiju, da im to neće proći. To što rade je izraz njihove nemoći - poručio je Mirović.

Bilo je predviđeno da ovaj skup bude održan 12. aprila, ali, kako se istog dana održava i protest "1 od 5 miliona", Aleksandar Vučić je odlučio da njegova poseta Novom Sadu u okviru kampanje "Budućnost Srbije" bude pomerena na četvrtak, 11. april, kako bi se izbeglo da se na istom mestu i u isto vreme nađu i simpatizeri SNS i pristalice opozicije.

Tagovi: