30.04.2019.

11:30

Foto:

Vesti

ZLA VEŠTICA VLJORA! Šiptarska "ambasadorka" u SAD uporedila Srbe s negativcima iz "Igre prestola"!

Čitakuova je uporedila Kosovo sa ponosnom, hrabrom i praktično neuništivom familijom Stark, koja gospodari Severom, dok je Srbiju uporedila sa zlim belim hodačima.

"Igra prestola! Pa, kuća Stark je pobedila u velikom ratu. Da bismo to preveli na termin Kosova, Srbija je pobeđena. A sada, ko će sedeti na prestolu... to više nije važno! Veliki rat je doneo pobedu! A za ostatak... pa, ako nam se ne sviđaju, pobedićemo ih!"

ONA JE VEĆE ZLO I OD HARADINAJA! Vljora prvo podržala Đilasa, a sad napala i Vučića zbog "privatne Srpkinje" u šiptarskoj vladi

U popularnoj seriji, beli hodači su poraženi, a njih je Čitakuova uporedila sa Srbima, kojima je predvidela skori poraz.

I dok je Srbe uporedila sa najvećim zlom u seriji, vojskom koja predstavlja samu smrt, dotle su za Čitakuovu kosovski Albanci pravoverni Starkovi koji će poraziti hordu beslovesnih zombija.

SEKS-SKANDAL DRMA PRIŠTINU! Tači uhvatio ženu s Veseljijem NA GOMILI, a on se u isto vreme švalerisao s VLJOROM ČITAKU!

Inače, Čitakuova je privukla veliku pažnju javnosti kada je otkriveno da je na sednici Saveta bezbednosti UN decembra prošle godine sve vreme sedela iza Tačija i šaputala mu tokom govora šta treba da kaže.

Informer

Tagovi: