15.05.2019.

09:37

Foto:

Vesti

(FOTO) IGOR JURIĆ ODUVAO VESNU PEŠIĆ: Ne znate o čemu pričate, "Tijanin zakon" donet je pre četiri godine!

Srpski parlament raspravlja o izmenama i dopunama Krivičnog zakonika i izmeni i dopuni Zakonika o krivičnom postupku koje između ostalog podrazumevaju i uvođenje kazne doživotnog zatvora za najteža krivična dela, između ostalog i za ubice dece, trudnica, kao i za onog ko obljubi dete koje od posledica tog zločina podlegne povredama

KENI PRORADILA SAVEST! Milojičić prekida bojkot rada parlamenta zbog "Tijaninog zakona"!

Podsetimo, Igor Jurić, osnivač Fondacije "Tijana Jurić" u izjavi za Informer pozvao je sve predstavnike političkog života u Srbiji da uzmu učešće u sednici i svoje političke motive stave u drugi plan, a u prvi plan istaknu dobrobit naše dece.

Međutim, opozicija bojkotuje rad parlamenta, a takozvana "siva eminencija" srpske opozicije i promoterka političkih stavova tajkuna Dragana Đilasa, sociološkinja Vesna Pešić, još jednom je pokazala da joj ni najmanje nije važno da zločince stigne zaslužena kazna, već samo da isproziva aktuelnu vlast. A pritom je i pokazala elementarnu neupućenost o "Tijaninom zakonu".

A onda je Tijanin otac, Igor Jurić, odgovorom spustio na zemlju. Na njegove argumente gospođa Pešić nije imala odgovor. Pogledajte njihovu prepisku:

Informer

Tagovi: