19.05.2019.

09:03

Foto:

Vesti

(VIDEO) DOBROMIROVIĆ I ĐUKANOVIĆ NA PINKU: Naša zemlja se gradi i razvija, a očajni Đilasovi tviteraši kritikuju sve što je dobro u Srbiji!

Đukanović je, komentarišuću veličanstvenost i važnost auto-puta Koridor 10, istakao da su se već našli oni koji su izneli komentare, takozvani “uticajni tviteraši” koji iz besa ne mogu da izdrže, i koji su već počeli da kritikuju što je napravljen ovako raskošan put.

- Sama pomisao da od Salzburga pa sve do Atine možete da idete auto-putem je velika stvar. Posebno kada se završi put ka Bugarskoj, ogroman novac će ostajati u Srbiji, jer, to je ogroman put, ogroman broj kamiona ide ka Grčkoj preko Srbije, a da ne govorimo o Turcima koji se tim putem vraćaju u Tursku – rekao je Đukanović. 

Kako kaže, ovo stvara mogućnost i za otvaranje novih poslova i radnih mesta. 

Informer

Međutim, Đukanović je podsetio da oni koji kritikuju ovakav projekat nastavljaju sa svojim, i istakao da je u petak partija Dragana Đilasa imala promociju u Nišu, na kojoj je promovisala kao glavnog čoveka nekoga ko je ojadio Niš i građane Niša. 

- Na tom sastanku govorio je Borko Stefanović koji je izjavio kako je u njihovo vreme Niš cvetao, a kako sada ne radi ni jedna fabrika, a građani sun a rubu egzistencije. Kada su oni bili na vlasti, sve fabrike u gradu Nišu su zatvorili, do poslednje. Sve su uništili, jedino što je radilo i radi i danas jeste Duvanska industrija – rekao je Đukanović. 

Kako kaže, Vučić i SNS u Niš su doveli šest novih fabrika, i to fabrike koje su okosnice i američke i nemačke privrede. 

- Nije ga sramota da daje takve izjave. Da li neko može da bude toliko lud – rekao je Đukanović.

Podsećajući na most Vrla koji je takođe sinoć otvoren, Đukanović je istakao da su i u tom području sve moguće zatvorili. 

Informer

Milan Dobromirović, urednik političke rubrike u Informeru, rekao je da o putu kroz Grdeličku klisuru maštamo više decenija, i da smo konačno dočekali da od Niša do Soluna putujemo tri sata. 

- Nažalost, tviteraši su već počeli da tvituju, i da provociraju. Još se malter nije ni osušio, a oni već nalaze mane. Poenta Koridora je regionalna saradnja, to nije bitno samo za nas – rekao je Dobromirović.

Kako kaže, teško je objasniti da oni još uvek stoje pod šatorom, nedelju dana, i dodaje da ljudi moraju da prave neku predstavu, jer kako kaže, ne nude ljudima apsolutno ništa.

Tagovi: