24.05.2019.

18:47 >> 18:51

Foto:

Vesti

I SA OVOM BUDALOM SRBIJA TREBA DA RAZGOVARA?! Ruski "zezatori" se predstavili kao Porošenko pa Haradinaja napravili kompletnim idiotom I TO ČAK TRI PUTA!

"Veliki" prištinski šiptarski premijer tri puta se popeo uz njihovo podmetnuto uže. I, ni treći put nije shvatio da se sa njim poigravaju.

Vovan i Leksus nisu pokazali samo koliko je Haradinaj, uprkos tome što ga primaju na visokom nivou i u Berlinu, i u Briselu i u Vašingtonu, malo odmakao od zlikovca UČK. Nego i koliko malo vrede i "kosovska vlada" i sve njene službe. Pa i Amerikanci, Britanci i Nemci, savetnici i agenti, koji ga okružuju.

Vovan i Leksus su mu se predstavili kao "predsednik Ukrajine Petro Porošenko" i njegov kandidat za premijera Ukrajine "Vovan Leksusov". Haradinaj nije ništa posumnjao i progutao je i udicu i štap.

"Porošenko" mu je u tim razgovorima obećao da će Ukrajina "priznati Kosovo" ako (Haradinaj) podrži "Porošenka" u nameri da ponovo bude izabran za šefa države.

AMERIKA SPREMA SRBIJI "RAMBUJE 2"! Duboka država i Nemačka hoće da nas prisile da sa 20 godina zakašnjenja prihvatimo sve ono što su tražili u Rambujeu!

Haradinaj je "Porošenku" obećao da će ga podržavati preko Tvitera. Još je dodao: "To je veoma važno (za Kosovo) i ja ću se za Vas moliti na svim izborima".

"Porošenko" mu je na to rekao: "A ja ću posle moje pobede na izborima priznati Kosovo za nezavisnu državu".

Haradinaj je 29. marta preko Tvitera  podržao "svog prijatelja Porošenka".

Nešto kasnije - 20. aprila - napisao je da će novi premijer Ukrajine biti "Vovan Leksusov".

Još je dopisao: "Ukrajinskom narodu želim slobodne i demokratske izbore. Svom prijatelju Petru Porošenku i budućem premijeru Vovanu Leksusovu želi sve najbolje, izbornu pobedu i da vode Ukrajinu potem evroatlantskih integracija. Kosovo i Ukrajina su zajedno kao narodi slobode i prosperiteta".

Kuznjecov i Stoljarov su pre neki dan "driblali" i Emanuela Makrona. Razgovarali su sa njim u ime novoizabranog ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog.

"Zelenski" je francuskom lideru da će svoju pobedu proslaviti uz šampanjac, ali da nema nameru da se napije "poput mistera Porošenka".

(VIDEO) VUČIĆ POSLE SASTANKA SA SRBIMA SA KiM: Znamo da je ROSU u pripravnosti i da spremaju hapšenja Srba! Odlučio sam - NEMA PREGOVORA!

Makron se na to nasmejao i poželeo "Zelenskom" uspeh u vođenju Ukrajine.

Pre toga, 14. marta, su Vovan i Leksus na sličan način žproturali loptu kroz noge" glavnom američkom otporašu u Venecueli Huanu Guaidu.

Pozvali su ga, predstavivši se kao "predsednik Švajcarske Uli Maurer" koji je američkom miljniku obećao "svaku pomoć".

A posebno: da će zamrznuti novac koji predsednik Vebnecuele, Nikolas Maduro, drži u švajcarskoj banci "Leksus Vovaniel".
 

Tagovi: