17.06.2019.

13:28

Foto:

Vesti

JEREMIĆEV PULEN NA KiM JE PEDOFIL I SILOVATELJ! Zajedno se bahatili u albanskoj kafani "Bujana" u Gnjilanu!


Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić boravi na Kosovu i Metohiji, gde ga je dočekao Nenad Cvetković Čičko, bivši gradonačelnik opštine Pasjane, koji je proveo tri godine u zatvoru zbog silovanja devojčica, a poznat je po tome što je cinkario Srbe albanskoj obaveštajnoj službi, koja je, zbog njegove prijave, 2012. lišila slobode pet srpskih policajaca, piše Kurir.

Kako se navodi, Cvetković je čuven i po stavu da živi u državi čiji je predsednik Hašim Tači.

Jeremića su domaćini potom srdačno ugostili u albanskom restoranu "Bujana" u Gnjilanu.

Bal vampira

Skandalozno je što Albanci Jeremiću prostiru crven tepih i goste ga u svojim restoranima dok srpskim zvaničnicima, čak i sportskim kolektivima, Priština zabranjuje ulazak na KiM, poručuju iz Srpske liste (SL) i ocenjuju da je bruka što je šefa NS i njegovu svitu dočekao Cvetković, inače omražen među kosovskim Srbima:

Ko je Vukov Pulen Nenad Cvetković Čičko


- prijavio pet radnika MUP Srbije, koje je ROSU tad pretukao i uhapsio. Priznao tad za Kurir da mu je zbog toga veoma drago i da ih je ocinkario

- izjavio da srpski policajci i zvaničnici nemaju šta da traže na KiM, jer je to druga država, a predsednik je Tači

- protiv njega je 15. septembra 1996. podneta krivična prijava zbog silovanja dve devojčice srpske nacionalnosti u Gračanici. Osuđen na šest godina zatvora, odležao tri

- podnete 2011. dve krivične prijave za seksualno uznemiravanje

- optužen za više nasilničkih napada - prebio aktivistu NVO u kancelariji 2012, pretukao poljoprivrednika u centru sela Pasjane 2016, kao i dvoje ljudi ispred kafića u tom mestu

"Nakon nedavnog "bala vampira", kada su u Prištini gostili Bila Klintona i Medlin Olbrajt, Albanci su u subotu srdačno dočekali najdražeg gosta - Jeremića, u znak zahvalnosti za legalizaciju nezavisnosti Kosova. Očigledno je na KiM našao sebi pravog predstavnika "saveza za silovanje i vešanje", kao što je jasno pokazao ko je zasedavši sa saborcima u albanskom restoranu. Svakom čestitom Srbinu na KiM jasno je za čije interese radi".

Sličan se sličnom raduje

Indikativno je i to što, kako ističu, albanski mediji Jeremića hvale, a najgore vređaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Ministar odbrane Aleksandar Vulin kaže da je sasvim logično da za Jeremića ima mesta u šiptarskim kafanama i politici jer, uz Klintona, ima najveće zasluge za promovisanje tzv. nezavisnosti Kosova.

- Sličan se sličnom raduje. Meni Šiptari zabranjuju da dođem na KiM i radim sa Srbima, Jeremiću nikakvu zabranu neće izdati. Njemu se raduju jer znaju da će sakupiti i organizovati njihove Srbe, a znaju i da će pokušati da Srbe razjedini, posvađa i tako oslabi - tvrdi Vulin za Kurir i objašnjava da je zadatak SL bio da na izborima pobede Cvetkovića, silovatelja i poslušnika Šiptara:

- Od njegovog poraza Šiptari pokušavaju da ga vrate u politički život. Dosad nisu imali uspeha, ali pojavom Jeremića, probuđena je šiptarska nada da će Čičko i njemu slični opet vladati za njihov račun.

Tagovi: