19.06.2019.

15:40 >> 18:58

Foto:

Vesti

(VIDEO) FINI NEKI MATURANTI?!? Grupa osmaka tokom protesta u organizaciji "1 od 5 miliona" SPALILA SLIKU MINISTRA ŠARČEVIĆA!

 

Okupljeni osmaci i studenti iz protesta "1 od 5 miliona" su ispred Ministarstva palili baklje, a, pošto su predali zahteve, krenuli su iz Nemanjine ulice u protestnu šetnju do zgrade Vlade Srbije, preko Slavije i Terazija, i nazad, pred Ministarstvo.

Usput su spalili i izgazili fotografiju ministra prosvete Mladena Šarčevića.

Učesnici protesta su nosili transparente "Ostavke", "Ukrali ste nam budućnost", "Nećemo prijemni", "Ne ide nam škola, al'' bićemo bogati".

UHAPŠEN OTAC MATURANTA OSUMNJIČEN ZA KRAĐU TESTA IZ MATEMATIKE! Ukrao zadatke u štampariji u kojoj radi?!

Podršku za huligansko ponašanje grupa osmaka dobila je i od organizacije "1 od 5 miliona" iza koje stoje lideri Saveza za Srbiju Dragan Đilas, Vuk Jeremić i Boško Obradović.

Informer

Snimak paljenja fotografije ministra Šarčevića prvi je na društvenim mrežama podelio jedan od Đilasovih i Bastaćevih huligana, Marko Dragoslavić, član Opštinskog odbora Jeremićeve Narodne stranke na Zvezdari, poznat na društvenim mrežama kao Operativac iz Zemuna.

(VIDEO) SUPERDEKA RASTURIO ĐILASOVOG I JEREMIĆEVOG HULIGANA! Nasilnik ga psovao i napao pa od deke dobio nokaut!

Reč je o huliganu koji je 8. maja tokom Bastaćeve blokade radova na Trgu republike vređao i psovao starijeg Beograđanina, koji ga je u samoodbrani nokautirao.

Informer

Zanimljivo je da je na megafonu koji su danas koristile vođe protesta bila nalepnica žute patke, simbola takozvanog građanskog pokreta "Ne davimo Beograd", obilato finansiranog iz stranih agentura. 

Informer

Ovaj detalj mogao bi da da dodatni odgovor na pitanje šta je u pozadini današnjih protesta malih maturanata i za čije interese su deca zloupotrebljena.

Kako piše portal Espreso.rs, zahteve grupe osmaka koji protestuju u kojima se između ostalog traži ostavka ministra Šarčevića, na pisarnicu ministarstva predao je dečak D.Đ..

Kako piše Kurir, reč je o sinu Đilasovog kuma Mlađana Đorđevića. 

Tagovi: