23.06.2019.

10:39

Foto:

Vesti

VULIN: Lažna elita kuka kada se na laži odgovori istinom!

 

- Profesor Radonjić je rekao neistinu, Vučić mu je odgovorio istinom, i odmah peticije i kuknjava - izjavio je Vulin komentarišući otvoreno pismo inicijative "105 od 5 miliona" u kome se osuđuje odgovor predsednika Srbije na izjave profesora Filozofskog fakulteta Ognjena Radonjića.

Vulin ističe da Vučić nije čovek koji ćuti kada napadaju Srbiju, zato napadaju njega, i zato će, kako kaže, elita, koja to jeste samo u svojim glavama, "uvek kukati kada se na njihove laži odgovori istinom".

- Kada neko laže, on laže, tu nije bitna ni titula, ni profesija, samo da li govori istinu. Tako je svuda osim u Srbiji i tako je sa svima osim kada govori Vučić. On ne sme da ima mišljenje niti sme da ga izgovori. Vučić treba da bude vreća u koju se udara bez odgovora - ocenio je Vulin.

Prema njegovim rečima, lažna elita postoji i decenijama niko nije smeo da joj odgovori kada napada svoju zemlju i blati sopstveni narod.

- Elita druge Srbije, kruga dvojke, elita profesora, analitičara, novinara, uzela je sebi za pravo da sudi i tuži i da zabranjuje da joj se odgovori - naveo je Vulin dođaući da oni nisu postali elita izvanrednim rezultatima.

- Njima je dovoljan prijem u zapadnoj ambasadi i spremnost da pljunu Srbiju i napadnu Vučića. Čim pljuju Srbiju postaju elita, bolji od svojih kolega i mnogo vredniji od običnih ljudi koji svakog dana čuvaju i hrane Srbiju - izjavio je Vulin.

Tagovi: