08.07.2019.

19:15

Foto:

Vesti

MILOVAN JOVANOVIĆ: Vučić nema alternativu na političkoj sceni Srbije, SIGURNO ĆE BITI NAJVAŽNIJA I NAJUTICAJNIJA LIČNOST I NAREDNE ČETIRI GODINE!

Na pitanje novinara Insajdera da li je Budućnost Srbije u narednim godinama sa ili bez Aleksandra Vučića, Jovanović je rekao da predsednik Srbije nema političku alternativu.

-Jednostavno Vučić nema alternativu na političkoj sceni Srbije. To nekome može da sviđa ili ne sviđa ali to je tako. Prema tome on će sigurno biti najvažnija i najuticajnija politička ličnost i naredne četiri godine. Važno je istaći da je predsednik Vučić jedini u stanju da postigne istorijski sporazum sa Albancima i da nas pomiri sa Bošnjacima i Hrvatima - rekao je on i dodao:

- Time bi, konačno, posle tri decenije, zaustavio naše lutanje bespućima obmana i zabluda i stvorio mogućnost da svoj pogled usmerimo ka budućnosti. Takođe, želim da kažem da će sve ovo biti izuzetno teško i da Vučića očekuju dve veoma teške godine - dodao je Jovanović.

On je istakao da priče o navodnom uvođenju sankicja Srbiji i takozvanom Kosovu od strane Amerike, ukoliko ne dođe do dogovara, nije realno.

- To se neće dogoditi.

Tagovi: