12.07.2019.

13:35

Foto:

Vesti

I MAKEDONCI NAM RADE O GLAVI! ŠTA TRAŽE ZAPADNI OBAVEŠTAJCI U AUTO KUĆI U SKOPLJU?! Drecun otkrio šokantne podatke o špijunskim aktivnostima PROTIV SRBIJE!

Komentarišući razgovor u kojem je aktuelni makedonski premijer "nasamaren" u šali sa ruskim prankerima, a u kojem otkriva i navodne planove srpskog predsednika Aleksandra Vučića i predstavnika privremenih institucija Prištine Hašima Tačija o teritorijalnoj razmeni, Drecun kaže da je zanimljivo to da se istovremeno pojačava i obaveštajno delovanje, kada je u pitanju kosmetski problem.

Informer

Milovan Drecun

- On (Zaev) bi trebalo da nam objasni, ako zaista želi da gradi prijateljske i dobrosusedske odnose sa Srbijom, koja je onda svrha da se pre dva meseca formira jedan snažan obaveštajni tim, koji je maskiran u predstavništvu jednog velikog zapadnog proizvođača automobila u Skoplju, a u kome su obaveštajci iz Bugarske, Albanije, Makedonije i Nemačke. Šta oni tamo rade? - pita Drecun.

EVROPA VIŠE NIJE SIGURNA U PRIČU O GENOCIDU! Dodik otkrio šta stvarno stoji iza predloga SKANDALOZNOG ZAKONA!

Drecun kaže i da je svako postizanje kompromisnog rešenja temeljni stub stabilizacije ovog regiona, a nepostizanje kompromisa između zvaničnog Beograda i privremenih institucija Prištine je priprema za nove sukobe u regionu i za stvaranje takozvane "velike Albanije".

To bi, zaključuje Drecun i Zaev trebalo da zna, ako vodi računa i o interesima sopstvene države koju predstavlja.

Tagovi: