18.07.2019.

13:17

Foto:

Vesti

MARKOVIĆ: Vulgarno vređanje Nataše Vučković!

 

I Narodna stranka i Demokratska stranka su, inače, deo Saveza za Srbiju.

Vučkovićeva je u intevrjuu za Novi magazin kazala da bojkot nije politika, a onda ju je na tviteru uvredio Vladimir Gajić, objasnio je Marković.

- Gajić je po nalogu šefova, Dragana Ðilasa i Vuka Jeremića na najprostačkiji način izvređao poslanicu DS Natašu Vučković. Pogledajte šta je on rekao za nju: Ti si beda, bedina, ti si impotentna amaterka - pročitao je Marković u skupštini.

TI SI BEDA BEDINA, TI SI IMPOTENTNA AMATERKA! Vladimir Gajić po Đilasovom i Jeremićevom nalogu izvređao Natašu Vučković

On je naveo da je uznemiren zbog prostačkih uvreda na račun poslanice Demokratske stranke i smatra da društvo mora time da se pozabavi.

- Zaista mislim da mi kao društvo treba da se pozabavimo time, da smanjimo stepen nasilja, govora mržnje koji se pojavjluje u medijima, a dolazi iz SzS. Ja sam izraziti pacifista i gnušam se nasilja svake vrste i za mene je ovo neprihvatljivo - rekao je Marković.

Marković je naveo da je “jedini greh” Nataše Vučković što je rekla da “bojkot nije politika” sa čime se on, kaže, slaže.

- Nije ovo jedini primer, danima već traje jedna borba u tom SzS između Jeremićevih i Ðilasovih. Verovatno da je u pitanju broba za prevlast u okviru tog saveza. Ðilas ne voli konkurenciju - naveo je Marković.

U Skupštini Sbrije u toku je rapsrava o amandmanima na set zakona iz oblasti trgovine.

Tagovi: