04.08.2019.

16:59

Foto:

Vesti

RASPARČAO DRŽAVU, A SAD ŽALI NAD NARODOM! Đurić: Jeremićeva jadikovka nad sudbinom Srba van Srbije neiskrena, krivo mu je što sa vlasti nije otišao još bogatiji!

- Jeremić i treba da se posipa pepelom zbog toga što je oligarhija čiji je i sam bio deo preuzela državu površine 102.350 kvadratnih kilometara, a svojim naslednicima su ostavili manje od 89.000
kvadratnih kilometara, od čega je 10.887 kvadratnih kilometara na Kosovu i Metohiji, gde je, takođe, za njihove vlasti proglašena nezavisnost - 
naveo je Đurić u saopštenju koje je dostavljeno medijima. 

(FOTO) RUSKI AMBASADOR ODBRUSIO ĐILASOVOJ RADI: Nemojte se brukati, imate li hrabrosti da JASNO I GLASNO kažete KO JE KRIV za STRADANJE SRPSKOG NARODA NA KiM?!



Te brojke, kako kaže, najbolji su podsetnik "na tragični bilans jedne neodgovorne i nedržavotvorne vlasti, čiji su predstavnici Jeremić i Ðilas na položaj došli kao puki siromasi, a sa njega otišli kao multimilioneri". 

- Ali Jeremićeva jadikovka nad sudbinom Srba van Srbije nije iskrena, i jedino zbog čega tuguje je to što sa vlasti nije otišao još bogatiji - kaže Đurić.

Predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić izjavio je da su danas Srbi u Crnoj Gori u najtežem položaju i da je to ubedljivo najugroženija etnička grupa na čitavoj teritoriji Evrope, uz mogući izuzetak položaja Srba na Kosovu i Metohiji. 

Tagovi: