14.08.2019.

16:39

Foto:

Vesti

(FOTO) NOVAC IZ AFERE "REKET" UPLAĆEN U SRBIJI! Bašanović šurovao sa Bokijem 13 i Zaevim, A EVO I DOKAZA DA NJIHOVO PRIJATELJSTVO NIJE SLUČAJNO!

Kako makedonski mediji navode 400.000 evra koji se pominju u aferi "Reket"# uplaćemo je u Srbiji, a ta transakcija upravo je išla preko Zorana Bašanovića.

Informer

Podaci iz medija u Severnoj Makedoniji da je Bašanović u samom vrhu kriminalne hobotnice sada imaju i dokaze. Zaevom savetnik veoma dobro se poznaje sa Bokijem 13 glavnim akterom afere, a dokazi za to su i fotografije na kojima je, poret pomenute dvojicre i Bašanovićeva supruga Bojana! 

Informer

Štaviše, postoji mnogo fotografija na kojima se vidi kako se Boki 13 i Bojana Bašanović lepo provode, što jasno svedoči o tome da ovde nije reč o površnom poznanstvu. E sad, jedino je pitanje da li uživaju od legalno stečenih para ili je opet "radio neki reket"!

Informer

Podsetimo, portal Večer, pozivajući se na navodne ekskluzivne informacije srpskih vlasti koje se bave organizovanim kriminalom, naročito finansijskim, da je novac od reketa za koji je osumnjičen Boki 13 plaćen i u Srbiji i da je u ceo proces bio uključen i savetnik premijera Zaeva, Zoran Bašanović iz Beograda. 

Informer

Informer

Informer

Informer

Informer

Podsetimo, Zoran Bašanović, koji je u centru afere, šurovao je, pored Bokija 13 i Zorana Zaeva i sa opozicijom, pa se tako u februaru mesecu sastao sa Draganom Đilasom.

Informer

Na fotografiji se vidi Điki i saradnici Bašanovića.

Tagovi: