15.08.2019.

22:02

Foto:

Vesti

FUNKCIONER DS ŽESTOKO OPLEO PO LIDERU SZS! Kena: Đilas je 'genije' koji je uništio proteste

 Reagujući na tvrdnju funkcionerke DS Gordane Čomić da su joj đilasovci poručili da nije poželjna na protestima opozicije, Kena je Đilasa (koji je bio i predsednik DS) ironično nazvao "suvim genijem".

- Čim je Gordana Čomić nepoželjna, listu pravi neki suvi genije koji je proteste sa 50.000 ljudi sveo na 1.000, koji je izbacio poslanički klub DS iz Skupštine da bi sa Đukom (poslanikom SNS Vladimirom Đukanovićem, prim. ur.) pregovarao tajno, i koji je čoveku koji je osvojio 22 odsto na parlamentarnim i 49 odsto na predsedničkim izborima poručivao da nije vreme za kupaći, a onda on sam osvojio šest odsto, i koji uđe u stranku dok ste na vlasti, a čim padne sa vlasti, napusti je - rekao je Milojičić za "Novosti".

Uništiće sve

Želim i Đilasu i Keni srećan rad na uništenju svega čega se dotaknu
Darko Glišić, SNS

Gordana Čomić je prethodno objavila na Tviteru da joj je poručeno da ne dolazi na proteste opozicije.

Ovakva trvenja u opoziciji ne iznenađuju šefa Izvršnog odbora SNS Darka Glišića, koji za Informer kaže da je Đilas navikao da uništava.

- Kad je uništio Beograd kao gradonačelnik, i Srbiju sa svojim pajtašima Tadićem i Jeremićem, što ne bi Đilas uništio i proteste opozicije koje je sam organizovao?! Beograd i Srbija su se zahvaljujući ozbiljnim ljudima oporavili, a za proteste, iskren da budem, baš me briga. Želim i njemu i Keni srećan rad na uništenju svega čega se dotaknu - zaključuje Glišić.

Tagovi: