01.09.2019.

09:32

Foto:

Vesti

(VIDEO) MIRKOVIĆ NA PINKU: Ponašanje Bastaća znak frustriranosti i odraz nemoći!

 

On je podsetio da je sve počelo pre više od godinu dana, sa vraćanjem Dragana Ðilasa u politički život, i da je od tada na delu kontinuirano nasilje, primeri "mržnje, netolerancije i nemoći".

Mirković je gostujući na TV Pink ocenio da je juče svako ko je bio sa Bastaćem bio plaćen i to novcem Beograđana koji je u iznosu od 167 miliona dinara, što je petina budžeta opštine Stari Grad, ispumpan preko javnih nabavki i sada se koristi za "plaćanje na ruke" i "kupovanje odbornika".

- Dragan Ðilas je bio gradonačelnik, Vuk Jeremić je bio dugo na vlasti, imali su priliku 10 godina da nešto urade, a Ðilas apsolutno ništa dobro nije uradio i ne postoji da je nešto radio a da sebe i saradnike nije obogatio - rekao je Mirković.

Naveo je da opozicija danas nema program osim da mrzi SNS i Aleksandra Vučića.

On je ocenio da im ništa drugo ne ostaje nego da pokušaju da nasiljem dobiju neki glas više, a to je "pokazatelj koliko su frustrirani, jer im je podrška manja iz dana u dan".

- Oni bojkotuju samo rad, ali pare ne bojkotuju jer su kao gradski odbornici Nikola Jovanović, Borko Stefanović i Dragan Ðilas ove godine primili po 80.000 dinara a da nisu kročili u salu - rekao je Mirković.

On je kazao da je moguće da će se incidenti kao jučerašnji na Trgu republike nastaviti i danas prilikom otvaranja Karađorđeve ulice

- Svaka naredna rekonstrukcija u meni izaziva strepnju hoće li se ovako nešto desiti - ocenio je funkcioner SNS.

Mirković je dodaje da je to rezultat frustracija u Savezu za Srbiju zbog istraga koje se vode i da je "Bastać svestan da će se možda u narednom periodu neka istraga biti otvorena i protiv njega".

Tagovi: