15.09.2019.

14:49

Foto:

Vesti

(VIDEO) ĐILASOV STUDENT "MARSOVAC" U KRATKIM PANTALONAMA IMA 31 GODINU I BLOKIRA REKTORAT - PROPUŠTA SAMO MILIVOJEVIĆA I PLJESKAVICE!

 

Tokom koktela je ušlo 10-ak predstavnika Udruženja "1 od 5 miliona", koji su u rukama držali, kako su rekli novinarima, "lažne diplome", koje su želeli da uruče učesnicima svečanostima.

Informer

Juče popodne je ponovo održan protest ispred zgrade Rektorata, a prema saznanjima naše redakcije okupljeni planiraju da ostanu do ponedeljka u zgradi Rektorata, a nabavili su i hranu, tačnije pljeskavice i sendviče.

Njima je pljeskavice i sendviče donosio Srđan Milivojević iz DS-a, čime je jasno stavljeno do znanja da iza "studenata" stoji Đilasov Savez za Srbiju. U poseti je bio i Zoran Lutovac.

Među "studentima" koji su blokirali rektorat nalazi se i Srđan Marković, poznatiji kao Marsovac. Reč je o muškarcu od 31 i jednu godinu koji je studije mogao da završi pre sedam, osam godina i koji zloupotrebljava svoju poziciju u političke svrhe. 

Podsetimo reč je o čoveku koji je hteo da organizuje upad u Predsedništvo. Ipak, Marković je mnogima ostao upečatljviji kao osoba koja se prijavila na program NASA sa ciljem trajnog preseljenja na Mars.

Tagovi: