18.09.2019.

12:52

Foto:

Vesti

SIMIĆ: Izmišljotine Rade Trajković o mafiji na Gazivodama!

 

Simić je, u izjavi Televiziji Most, podsetio da su mediji na severu KiM proteklih dana izvestili o tome da se ovaj objekat na Gazivodama koristi za smeštaj mladih na terenskoj nastavi, a da je Trajković za prištinsku redakciju Radija Slobodna Evropa izjavila da ima informacije da je “grupa ljudi bliska mafiji, ili sama mafija, dospela kod jezera (Gazivoda), u Ekološki centar”, sa ciljem “zastrašivanja Srba”.

- Nije prvi put da se Rada Trajković služi lažima.Ovo što je uradila u albanskim medijima, to ne dolazi iz njene glave, to je naručeno i najverovatnije plaćeno - kazao je Simić.

Takva Rada Trajković, dodao je on, želi da dobije podršku Srba da bi mogla da napada državu Srbiju i srpske institucije koje opstaju na prostoru Kosova i Metohije.

Simić je podsetio da se Centar za ekologiju i razvoj sporta i Centar Crvenog krsta na Gazivodama, inače, koristi za namene za koje je i izgrađen, i da trenutno u njemu, kako su proteklih dana zabeležili mediji na severu KiM, na višednevnom edukativnom seminaru „Čuvari prirode“ boravi tridesetak studenata Prištinskog univerziteta sa privremenim sedištem u Kosovskoj Mitrovici i svršenih srednjoškolaca iz tog grada.

Tagovi: