18.09.2019.

15:04

Foto:

Vesti

MARJANOVIĆ: Bastać nastavlja s ispraznim kritikama

"Odlazeći predsednik opštine Stari grad Marko Bastać koji je bestidno potrošio petinu opštinskog budžeta na svoje odbornike, aktiviste i huligane, umesto na građane Starog grada, nastavlja sa zluradim i ispraznim kritizerstvom brojnih projekata i rekonstrukcija koje sprovodi gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom", naveo je Marjanović u saopštenju koje je dostavljeno medijima.

Za razliku od onih kojima je vlast služila da se lično bogate, primećuje Marjanović, svaki projekat koji realizuje gradska vlast pokazatelj je nesposobnosti Dragana Đilasa i Marka Bastaća.

TI PRIČAŠ O STRUČNOSTI?! Marjanović reagovao na izjave Marka Bastaća: Tvoju sposobnost smo videli u slučaju "Milan Gale Muškatirović"!

Pominje 25 miliona evra ličnog bogatstva Dragana Đilasa i 619 miliona evra koje su prihodovale njegove kompanije u vreme njegove vlasti, te poručuje, da će gradska vlast predvođena Srpskom naprednom strankom završiti sve započete projekte i rekonstrukcije i da ih u tome neće sprečiti "politički ekstremisti okupljeni u Savezu za Srbiju kojima su preče njihove fotelje od građana i to su nebrojano puta do sada pokazali.

Tagovi: