18.09.2019.

21:58

Foto:

Vesti

(FOTO) HANDANOVIĆ RASKRINKAO ĐILASA: Pravio je projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se novac SLIVAO U NJEGOVE DŽEPOVE!

Prema rečima Handanovića građani Beograda i Srbije  se pitaju gde je nestao novac građana,  600 hiljada koliko je potrošeno na kulu od kartona od koje građani nisu imali nikakvu korist. 

Informer

- Кako je Đilas došao od 74.000 evra do 25 miliona u nekretninama, najbolje se može opisati kroz projekat replike Terazija koju su građani platili milione evra, a da nisu imali nikakvu korist. Pitam Đilasa gde su njegovi propali projekti i u čijim džepovima je završio novac građana - upitao je Handanović.

- Ova kula od kartona koja je nekada bila na ovom mestu, a koja je trebala da služu za kulturne manifestacije preskupo je plaćena, a od nje nije ostalo ništa. Đilas je pravio projekte koji nisu bili u interesu građana, ali se novac slivao u njegove džepove - smatra Handanović. 

Informer

Za razliku od vremena vlasti Dragana Đilasa, projekte koje danas realizuju Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka služe građanima, i tim projektima se razvijaju i Beograd i Srbija.

Tagovi: