11.10.2019.

15:58

Foto:

Vesti

AVETI MRAKA I PROŠLOSTI, POD KIŠOBRANOM TAJKUNA ĐILASA Hoće Kurtija, a smeta im Vučić!

- Aveti mraka i prošlosti, okupljeni pod kišobranom tajkuna Ðilasa, uznemireni veličanstvenim uspehom srpskog naroda, čiji je poziv za bojkot i miniranje borbe za srpsku slogu još jednom doživeo debakl, solidarišu se sa albanskim liderima u Prištini koji neskriveno tuguju što Rada Trajković, Marko Jakšić, Nenad Rašić, Slobodan Petrović i klan Jablanovića nije uspeo da prevari građane i ugrozi jedinstvo srpskog naroda - navodi se u saopštenju i dodaje:

- To što ovim satrapima odgovara promoter velike Albanije Aljbin Kurti i njegova politika obespravljenja srpskog naroda, a smeta Aleksandar Vučić i Srpska lista koji štite interese Srba i bore se za svoj narod, dovoljno govori i o njima, i o nama.

MISTERIJA JEDNOG BIRAČKOG MESTA NA KiM! OVDE u nedelju NIJEDAN građanin nije izašao na izbore, a ima više od 20.000 stanovnika...



U SL se nadaju da će "Ðilas svojim poltronima koji su u političkom smislu apsolutno i nedvosmisleno odbačeni od srpskog naroda, obezbediti dovoljno sedativa i papirnih maramica kako bi lakše preboleli suočavanje sa Srbima na KiM i realnošću političke scene".

- Sada smo još više ubeđeni da takozvani Savez za Srbiju neće učestvovati na parlamentarnim izborima sledeće godine, jer su im ovi izbori pokazali šta srpski narod misli o njihovoj lopovskoj politici, kojom su razjedali našu Srbiju - zaključeno je u saopštenju SL.

NIKO NAM NE NUDI PODELU KOSOVA, NEĆU DA POTPIŠEM NIŠTA! Vučić OBJASNIO: Prvi put kad nam nešto ponude, ZGRABIĆU TO! (VIDEO)

Tagovi: