13.10.2019.

14:23

Foto:

Vesti

ŠIPTARI MIMO VOLJE NARODA HOĆE DA 'UGURAJU NEKOG KURTIJEVOG SRBINA'! Ðurić upozorava: Priprema se manipulacija srpskim glasovima na KiM

- Iz ovoga ceo svet treba da vidi kakvi šovinisti i ludaci se u Prištini bave politikom, a sve se ovo radi da bi se Srbi još jednom lažno optužili i izložili mržnji, sa ciljem da se iz ponora izborne katastrofe izvuku Rada Trajković i drugi Kurtijevi kandidati - naveo je Ðurić u saopštenju.

On je ukazao da je bizarno kakvim se trikovima Priština služi kako bi u ovoj "šovinističkoj farsi" srušila izborni rezulatat Srpske liste.

- Poručujemo svima koji misle da prekrajanje izborne volje srpskog naroda može ostati bez posledica da još jednom promisle, jer ovo fingiranje trovanja, koje podseća na događaj iz 1990. godine, jeste brutalni primer izrugivanja demokratiji i ljudskim pravima - poručio je Ðurić.

On je ocenio da se javnost na Kosovu i Metohiji danima iz propagandnih kuhinja u Prištini priprema za nekakav veleobrt prilikom brojanja glasova iz centralne Srbije, i danas su, kako ističe, na perverzan i bizaran način, učinili prvi korak ka potpunom ukidanju prava Srba na slobodnu političku volju.

HARADINAJ I TAČI HVALILI JEREMIĆA, A KURTI ĐILASOVOG PAJTAŠA: RAŠIĆ JE BIO BOLJI MINISTAR OD SVIH ALBANACA!

Ðurić se oglasio saopštenjem nakon što je prekinut proces brojanja glasova koji su stigli iz Srbije zbog toga što su navodno članovi komisije dobili alergiju na koži posle kontakta sa kovertama.

Tagovi: