21.10.2019.

18:49

Foto:

Vesti

MARKOVIĆ: SzS sprovodi organizovanu hajku protiv Stefanovića jer je uspeo da spreči ulazak tzv. Kosova u Interpol!

Uprkos činjenici da su njihovi lažni navodi demantovani od strane nadležnih institucija više puta, Đilasova mašinerija nastavlja sa najbrutalnijim napadima, navodi se u saopštenju Markovića.

On navodi da je SZS u kampanji protiv ministra policije otišao korak dalje lažirajući prilog ruske državne televizije u kojima su, kako kaže, montirali navodno da „Raša tudej" optužuje Srbiju da snabdeva oružjem džihadiste u Jemenu i fotografije Stefanovića.

- Iako su u napadima protiv Stefanovića bili najbrutalniji u momentu kada se u Čileu borio za interese Srbije i srpskog naroda u južnoj srpskoj pokrajini, nastavljaju i danas, jer očigledno ne mogu da mu oproste uspeh koji je i ove godine postigao na Generalnoj skupštini Interpola - navodi se u saopštenju.

- Sva histerija, fabrikovanje i izmišljanje afera od strane Đilasa, Jeremića, Obradovića i sličnih, pokazuje njihovu uznemirenost i potvrđuje naše sumnje da su priželjkivali drugačiji ishod po pitanju prijema tzv. Kosova u Interpol - tvrdi Marković i dodao:

- Ma koliko laži izrekli, ne mogu da ospore rezultate koje je Nebojša Stefanović postigao kako u Interpolu, tako i u samom Ministarstvu proteklih godina, te da je upravo zbog rezultata koje je postigao Stefanović danas na meti SzS-a - navodi se u saopštenju.

Tagovi: