29.10.2019.

18:45

Foto:

Vesti

LILIPUTANCU IZDAJNIČKI, TI NE BI POBEDIO NI PENZIONERE U DOMINAMA! Lukas RAZOBLIČIO Jeremića: Idi pljuni Sergeja! Sećaš li se, kulovu, kad si hteo da mi se javiš u avionu...

- Vuče (zecu) Jeremiću, kako da shvatimo ovu tvoju "demokratsku pretnju", gde kažeš nekome, (meni), nekome ko ne misli isto kao ti, nekome ko podržava ljude koji vole svoju zemlju i rade za svoju zemlju, nekome ko takođe voli svoju zemlju, da će taj goreti u paklu? Pa ako si utripovao da si nekakav Tarabić ili Nostradamus i slično, to bi i mogao da akceptiram, kao ti proričeš sudbinu, a znamo koliko si, tj. nisi normalan, mislim da bi to bilo legitimno! Ali za F odeljenje! Ali, ako ovo shvatimo kao određenu pretnju da po eventualnom tvom dolasku na vlast, što je, naravno, i ti to znaš, nemoguće, ali ajde, ako tako shvatimo, to znači da bi ti kao vlast sve one koji nisu politički i bilo kako na tvojoj strani, ti spalio na nekakvoj lomači i slao u pakao? Sva sreća, pa je tvoj dolazak na vlast toliko nemoguć da ne bi mogla ni kvota u kladionici da se odredi - samo je deo objave Lukasa.

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 29. Окт 2019. у 9:57 PDT

U nastavku, pevač naziva Jeremića "Liliputancem kome neko treba da postavi lopovske da bi se popeo na trotoar" i pita lidera Narodne stranke koliko je "miliona uzeo da bi napravio udruženje 1 od 5 miliona".

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 29. Окт 2019. у 9:56 PDT

Na kraju, Lukas podseća Jeremića na njihov susret u avionu pre nekoliko godina kada se Jeremić izuo i podigao noge u biznis klasi.

Објава коју дели ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) дана 29. Окт 2019. у 9:55 PDT

Podsećamo, rasprava na društvenim mrežama između političara i pevača počela je zbog nastupa folkera na rođendanu Srpske napredne stranke u Novom Sadu. Lukas je tada otpevao pesmu "Ovo je Srbija", što je izazvalo burne reakcije Jeremića, koji ga je nazvao "drogiranim delinkventom sa tamnim naočarama".

Tagovi: