10.11.2019.

09:35

Foto:

Vesti

SNS ŠAPCA NEMA VEZE SA OSNIVANJEM SRPSKE DESNICE: Dovoljno smo veliki i sposobni, nemamo razloga da podržavamo organiizacije u vidu grupe građana!

- Mi kao pripadnici najveće stranke u Srbiji nemamo razloga da poput Dušana Petrovića i Nebojše Zelenovića osnivamo ili podržavamo bilo kakve organizacije u vidu grupa građana ili inicijativa koje će nam služiti za obračun sa političkim neistomišljenicima. Dovoljno smo veliki i sposobni da najkasnije za šest meseci isključivo rezultatima izbora i poverenjem građana vidimo leđa Nebojši Zelenoviću i njegovim saradnicima - navodi se u saopštenju šabačkih naprednjaka.


Oni su podsetili građane Šapca da je gradonačelnik Nebojša Zelenović lično ušao u svoj privatni rat sa navijačima Crvene Zvezde nakon jedne vaterpolo utakmice u Šapcu i taj sukob traje do danas uprkos njegovim bezuspešnim pokušajima da u sve to uvuče i Srpsku naprednu stranku.

- Takođe ne zaboravite da je taj isti Nebojša Zelenović pre nepunih 15 dana da bi se dodvorio svom novom gazdi Draganu Đilasu lično prozivao Mišu Vacića (lidera Srpske desnice) i iznosio najgore optužbe na njegov račun ne računajući da će Vacić uzvratiti osnivanjem odbora u Šapcu na šta gospodin Zelenović očigledno nije računao - kaže se u saopštenju.
 

Tagovi: