15.11.2019.

16:15

Foto:

Vesti

TAJNA KOJU PREDSEDNIK NE SME DA OTKRIJE! Vučić o PRITISCIMA na srpsku vojsku i namensku industriju: Teško podnose vojnu neutralnost Srbije, Stoltenberg je korektan, ali...

Na pitanje novinara da li je nedavno hapšenje zbog iznošenja tehničke dokumentacije iz fabrike "Prvi partizan" samo jedan vid narušavanja i i "izguravanja" srpske odbrambene industruije iz poslova, Vučić je odgovorio:

- To je jedna od stvari.

MARINIKA, ZAŠTO OPET LAŽEŠ?! Vučić o Krušiku: Branko Stefanović nije zaposlen tamo, smeta vam što firma nije propala! ALI NAJVIŠE VAM JE KRIVO ŠTO NISAM UKRAO NI JEDAN JEDINI DINAR!



Predsednik je rekao da postoje ozbiljni pritisci na srpsku vojsku i namensku industriju i da je ta tema mnogo "teža" od onoga kako danas izgleda i, kako je naveo, manje povezana sa slučajem na kojem je "neko mislio da bog zna šta izgradi".

- Imamo drugih problema jer vojnu neutralnost Srbije i samostalnost u donošenju odluka mnogi drugi ne mogu lako da podnesu i zato će nastaviti sa tim - rekao je Vučić.

(FOTO) OVO JE BIO MOJ SAN, BEOGRAD NA VODI DIŽE SE KAO FENIKS IZ PEPELA! Vučić na otvaranju Beogradskog parka: Od narkomanskog legla napravili smo NAJLEPŠE NASELJE U EVROPI!



On je naveo da je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg kokretan kada kaže da je Srbija vojno neutralna i da može sama da odlučuje, ali da postoje druge vrste pritisaka, o kojima, kaže, sad ne sme javno da govori.

Tagovi: