16.11.2019.

13:36

Foto:

Vesti

BEOGRADSKI NAPREDNJACI ZAPUŠILI USTA ĐILASOVCIMA: Zar niste baš vi pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS...

Naime, Demokratska stranka ocenila je, povodom Medunarodnog dana tolerancije, da je Srbija zemlja "u kojoj se razlicitosti radikalizuju a netolerancija ispoljava svakodnevno". DS je u saopštenju ocenio da su netolerancija, diskriminacija, diskriminatorni stavovi, mržnja i predrasude "još ukorenjeni u Srbiji, uprkos tome što Ustav i usvojeni zakoni izricito zabranjuju diskriminaciju i propisiju instrumente za zaštitu od nje".

Beogradski naprednjaci u svom saopštenju ukazali su da su, podsećanja radi, upravo Dragan Đilas, Boško Obradović, Vuk Jeremić, Marko Bastać i ostali Đilasovi plaćenici pozivali na silovanje predsednice Vlade, vešanje predsednika Republike, pretili i prebijali novinarke, upadali sa motornim testerama u RTS, nazivali novinarke koje im nisu po volji prostitutkama, čupali saobraćajne znakove i maltretirali radnike gradskih preduzeća.

PREDAJA NIKAD NIJE BILA OPCIJA! Podrška i želje za brz oporavak predsedniku Vučiću stižu sa svih strana!

A svakako najmonstruoznije od svega što su nam pokazali da se ne libe da stavljaju plastične kese na glavu i bičuju čak i sopstvene kumove ako im se nađu na putu - kaže se u saopštenju Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke i dodaje:

- Na meti monstruoznih postupaka predstavnika SzS-a našli su se i pripadnici policije, koji su časno obavljali svoj posao, pa su dobijali pretnje otkazom i da će ih Boško Obradović pregaziti ako mu se nađu na putu.

A pretnje od strane SzS nisu zaobišle ni sudije, tužioce, glumce i pevače, profesore i sportiste kojima su pretili sa "zapamtićemo vas".

(VIDEO) VUČIĆEVIĆ NA TV PINK OTKRIO: Vučiću je juče bilo jako loše, ALI DANAS JE MNOGO BOLJE! Uzalud su se hejteri radovali po tviteru!

Pretnje šamaranjem političkih neistomišljenika, spaljivanje knjiga i dolazak ljudima na kućne adrese i ograničavanje slobode kretanja predsedniku Vučiću su samo kap u moru nasilnih metoda koje praktikuju Đilasove falange svakodnevno.

Odraz odsustva bilo kakve ljudskosti je i današnje naslađivanje zdravstvenim problemima predsednika Srbije.

Jasno je da je jedini odgovor na odsustvo političke ideje samo kampanja laži, nasilja i pretnji koju Đilas i njegovi plaćenici jedino mogu da ponude građanima - piše u saopštenju.
 

Tagovi: