18.11.2019.

19:09

Foto:

Vesti

BOŠKIĆ, TI SI JOŠ JEDAN ĐILASOV BASTAĆ! Jugović RAZOTKRIO pozadinu dverjanske opsesije: Obradović bi da spreči napredak Srbije po svaku cenu!

- Boško nema problem da izneveri Srbiju, ali ima problem da izneveri Metjua Palmera. Da li to znači da bi Boško Obradović pristao da lažna država Kosovo postane članica Interpola, kako bi bio podoban i veran gospodinu Palmeru - zapitao je Jugović.

NEMAJU POLITIKU PA UDARAJU NA DRŽAVU! Aleksandar Antić ŠOKIRAN ponašanjem SzS: Histerija u redovima opozicije uperena PROTIV SRBIJE!



On je u izjavi istakao da je Nebojša Stefanović veran Vučiću, kojeg je birao narod, a da je Boško Obradović veran Palmeru, koji nema biračko pravo u Srbiji, ali ima interes da spreči Srbiju da ima najjaču policiju i najjaču vojsku na Balkanu.

- Nesumnjivo je da je Boško Obradović opsednut policajcem koji je hapsio brata Đilasove partnerke sa dva kilograma kokaina kod sebe. Ova činjenica najbolje opisuje Boška Obradovića, još jednog Đilasovog Bastaća koji na žalost potiče iz predivnog Čačka u kome na sreću svih Čačana više nema nikakvu podršku - zaključio je Jugović.

Tagovi: