04.12.2019.

11:10

Foto:

Vesti

ZOVU GA TITO, VLADA U BEOGRADU VEĆ 30 GODINA! Živorad je POSTAO REKORDER, a slika koju drži u kancelariji GOVORI VIŠE OD REČI

Prvi put je imenovan na tu funkciju davne 1989. godine, zatim je biran devet puta u četiri države - najpre u Socijalističkoj Federativnoj Republici Jugoslaviji, potom u Saveznoj Republici Jugoslaviji, u Srbiji i Crnoj Gori, a naposletku u Republici Srbiji.

Poznat je po tome da u svom kabinetu drži sliku Josipa Broza Tita, sa kojim deli i nadimak. Kaže da je u vreme Tita zemlja imala jakog seljaka, i da su seljaci iz Sopota avionom prevozili jagode za Pulu i Rijeku.

Informer

 

Ističe da mu ne smeta poređenje s bivšim predsednikom SFRJ Josipom Brozom Titom, čiji portret drži u svojoj kancelariji.

- Naravno da mi ne smeta poređenje s Titom, on je ostavio značajan trag kad je u pitanju životni standard građana na prostorima bivše SFRJ - kaže Milosavljević i dodaje da je sve ove godine obavljao svoj posao u korist svojih sugrađana.

 

- Svi se znamo na ovim prostorima. Njihova podrška, koju imam svih ovih godina, najbolja je potvrda da saradnici i ja radimo dobro za ovo mesto i interese građana. Oni su to uvek prepoznali i ocenjivali na izborima - kaže Milosavljević.

Na pitanje da li će se kandidovati za deseti mandat, Milosavljević kaže da odluku o tome još nije doneo.

Tagovi: