07.12.2019.

14:27

Foto:

Vesti

NEMA DALJE! Ustaše pokupile recept od ĐILASOVACA I ŠIPTARA i usavršile ga do krajnjih granica!

Đilasovci su pre godinu dana započeli kampanju laži, napadajući predsednika Vučića najidiotskijim izmišljotinama, vređajući njegovu decu, oca, brata. Dovoljno je da pomenemo kako su razapinjali na naslovnim stranama opozicionih glasila predsednikovog sina samo zato sto je patriota i što je navijao za reprezentaciju Srbije, a da ne govorimo o najnovijim brutalnim lažima poput poslednje kojom Đilas i njegova ekipa pokušavaju da uvuku predsednikovog brata Andreja u aferu sa uzgajanjem marihuane i povežu sa čovekom kojeg u životu nije ni čuo ni video.

Metode Đilasovaca usvojili su i Šiptari, igrajući poznatim sistemom - red laži, red uvreda. Dovoljno je samo da istaknemo kako je, verovatno budući premijer vlade u Prištini, Aljbin Kurti, na nepristojan način pominjao ćerku predsednika Srbije. 

(VIDEO) POGLEDAJTE KAKO JE VUČIĆ POKOPAO PROVOKATORE SA N1: Vi mislite da bih ja izašao da kažem da Babić nije upravljao autom, a da jeste? ONDA SE POSTAVLJA PITANJE KAKVU STE SVE IZMIŠLJOTINU SPREMNI DA KAŽETE!

Ali, najnoviji tekst jednog hrvatskog nedeljnika u kojem se Aleksandar Vučić optužuje da je "preko svojih tajnih službi" pustio tekst protiv Luke Modrića u Blicu i da je na taj način zapravo napao odbeglog hrvatskog fudbalskog funkcionera Zdravka Mamića, do sada je sigurno nesto najluđe što je napisano i zapravo najbolje oslikava celu tu priču oko plasiranja laži i uvreda. 

Informer

Jer i Đilas i Kurti i Hrvati idu istim principom, što neverovatnija laž ili odvratnija uvreda bude, to ćemo lakše oslabiti Srbiju. Ne shvatajući da je Srbij jaka jer je vodi čovek kojeg narod hože i kojem narod veruje.

Da zaključimo, ne bi nas čudilo da na kraju Aleksandra Vučića optuže da je bio saučesnik u ubistvu američkog predsednika Kenedija. To što tada nije bio ni rođen, ma nema veze, kao da je istina i logika bitna.

Tagovi: