07.12.2019.

19:25

Foto:

Vesti

BAGERSKI NAPADI NE PRILIČE AKADEMIKU! Željko Mitrović: Slažem se sa saopštenjem izvršnog odbora SANU - Pristojnost nam nedostaje više od pameti!

Srpska akademija nauka i umetnosti negoduje zbog, kako kažu, napada Željka Mitrovića na akademika Dušana Teodorovića. Konstatuju u svom saopštenju da nam pristojnost više nedostaje od pameti. Sa ovom tvrdnjom SANU složio se na Tviteru i vlasnik Televizije Pink. 

- Kao što sam već napisao, u SANU ima mnogo pametnih ljudi tako da ću ja ovoga puta da se apsolutno složim sa saopštenjem njihovog izvršnog odbora! Ja sam zapravo to isto i napisao, nije problem što Teodoroviću fali pameti već pristojnosti! Bagerski nasrtaji ne priliče akademiku! – napisao je Mitrović na Tviteru. 

Podsetimo, vlasnik i direktor Televizije Pink obratio se juče otvorenim pismom Draganu Đilasu, Marku Bastaću i Dušanu Teodoroviću, ističući da je srećan što nije deo njihove tzv. elite, jer bi se član iste moglo postati samo ako " Đilasovski pljačkate, Bastaćevski šamarate i Teodorovićevski rušite".

Prethodno je Teodorović pozvao na rušenje TV Pink bagerima, dok je Đilasova Stranka slobode i pravde, tobože braneći akademika od Željka Mitrovića, nastavila staru praksu pozivanja na gašenje i oduzimanje dozvole našoj televiziji.

Tagovi: