11.12.2019.

23:42

Foto:

Vesti

PRIZNALI DA LAŽU O AFERI 'JOVANJICA'! Pale maske, đilasovci u ogromnom problemu

Đilas, Marinika Tepić, Boško Obradović, list 'Danas' i svi ostali hejteri uplašili su se istrage navodnih veza predsednika Srbije Aleksandra Vučića i njegovog brata Andreja s uhapšenim uzgajivačem marihuane Predragom Koluvijom. Oni su, dakle, optuživali braću Vučić za veze sa narko-mafijom, tvrdili da imaju dokaze da su njih dvojica pravi vlasnici plantaže sa četiri tone marihuane, a sada im smeta istraga!?! Zašto? Pa, zato sto su, sad je to očigledno, sve vreme lagali i zato što zapravo nemaju nijedan dokaz!

Informer

Zorana Mihajlović
potpredsednica Vlade 

Zašto opozicija sada ima problem sa tim da tužioci ispitaju sve navode. Kad opozicija za predsednika države i njegovu porodicu govori da su kriminalci, normalno je zatražiti od najviših institucija da ispitaju te navode.

Da su đilasovci u ogromnoj panici zbog ove istrage ukazuje i to što su odmah ustvrdili na društvenim mrežama da Miloš Vučević 'pritiska pravosuđe' (?!?) i da je 'došao službenim kolima' da preda krivičnu prijavu. Tako je i list 'Danas' objavio tekst pod naslovom 'Vučevićeva prijava je ponižavanje pravosuđa'!?! Naravno, nisu naveli nijedan dokaz ili argument u prilog tvrdnji iz naslova.
Komentarišući ove navode, Miloš Vučević kaže da mu nije jasno kako čelnici SZS mogu da pričaju da je prijava lažna kada je nisu ni pročitali.

- U prijavi sam isključivo citirao ono što su oni govorili. Kad kažu da je prijava lažna, oni automatski priznaju da je sve što su u proteklih dvadesetak dana pričali u stvari jedna velika laž. Nije jasno zašto se lideri SZS toliko plaše i zbog čega su digli toliko buke oko prijave, ako tvrde da je sve istina. Biće da je problem zapravo činjenica da to što oni pričaju i za šta optužuju predsednika Vučića i njegovog brata apsolutna laž. Otuda toliko buke i povika na mene - ističe Vučević, ponovivši da je krivična prijava jedini način da tužilaštvo i sud utvrde ko laže, a ko govori istinu.

VUČIĆ ĆE PRE POGINUTI NEGO DOZVOLITI DA SE OVO DESI! Sila novca drma medije u Srbiji, a sve to ima JEDAN CILJ! Ministar odbrane RASKRINKAO plan VELIKE TROJKE opozicije! (VIDEO)

Analitičar Dragomir Anđelković ocenjuje da je dobro da se optužbe na Vučićev račun konačno razjasne.
- Dosad je utvrđeno da je bilo bezbroj neosnovanih i lažnih optužbi kako na račun predsednika, tako i na račun drugih političara. Ovo je idealna prilika da se tome stane na put i da se praksa lažnog optuživanja zarad sticanja jeftinih političkih poena konačno obuzda. Za lažno optuživanje mora da postoji i odgovornost - podvlači Anđelković.
 

Tagovi: